Palvelut

HIUKSET

Sisältö tulossa

Hiustenpidennykset ammattitaidolla asiakkaan toiveen mukaisesti. Käytämme laadukasta Simply Natural -hiuspidennystä.

Simply Natural hiukset ovat intialaista Super Remy -laatuista hiusta jotka syntyvät käsityönä alusta loppuun. Hiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Näin hiusrakenne säilyy ennallaan.

Jos päätät hankkia pidennykset, niin varaamme konsultaatio ajan, jossa voimme halutessasi katsoa mikä pidennys olisi sinulle juuri paras. Konsultaatiokäynnillä sovimme hiuksen mitasta ja väreistä, joita on suuri valikoima.

MAGO

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

DUAL WEFT

Innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

KERATIINISINETTI

Huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystapa.

Hoida hiuksiasi oikein

Hoitotuotteet

Käytä Simply Natural pidennystesi hoitoon vain Simply Natural hoitotuotteita. Muut hoitotuotesarjat voivat vahingoittaa pidennystäsi. Simply Natural 3 kk takuu on voimassa vain, kun pidennykset on hoidettu Simply Naturalille valmistetuilla hoitotuotteilla. Simply Natural pidennykset eivät tarvitse mitään muita erityishoitoja.

Harjaus

Selvitä hiukset vähintään 2 kertaa päivässä. Käytä pidennystesi harjaamiseen vain pidennyksille tarkoitettua Simply Natural pidennysharjaa. Aloita harjaaminen aina latvasta ja etene tyveä kohden.

Muotoilu

Voit pestä, föönata tai muotoilla pidennyksiäsi mielesi mukaan, mutta kohtele sinettejä / teippiosaa varoen. Suojaa pidennyksesi lämpökäsittelyjen aikana Simply Natural Leave-In suihkeella. Se antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä sekä voimakkaan lämpösuojan.

Pesu

Pese hiuspohja hellävaraisesti edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Varothan hieromasta hiusten tyviosaa tarpeettomasti. Levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin latvasta tyveä kohden ja anna vaikuttaa 3 minuuttia (ethän levitä teipin ja sinetin kiinnityskohtaan). Huuhtele hoitoaine huolellisesti hiuksista. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Leave-In-hoitoaine hiuspituuksiin. Vältäthän pesemistä pää alaspäin sekä sitomasta märkiä hiuksia kiinni.

Nukkuminen

Pidennykset tulee aina kuivata ennen nukkumista. Sido hiukset löysälle letille yöksi. Mitä pienempiä lettejä teet, sitä tiukempi kihara sinulla aamulla on.

Kuivaus

Pidennyksiä kuivatessasi käytä föönisi kylmäpuhallusta. Liian kuuma ilmavirta voi vahingoittaa sinettejä/teippejä. Kylmäpuhallus on myös hellävaraisempi pidennyshiuksille.

Kuumuus

Luonnollinen lämpö ei vahingoita pidennyksiäsi, mutta ethän mene saunaan hoitoaine hiuksissasi tai altista sinettejä/teippiä kovalle kuumuudelle esim. hiustenkuivain, suoristusrauta yms.

Uiminen

Sido uidessasi pidennykset siististi kiinni. Pese ja hoida pidennyksesi huolellisesti uinnin jälkeen. Vältä pidennyshiusten kastumista kloori- tai merivedessä. Kloori voi aiheuttaa värjäytymiä sekä hiusten kuivumista.

RIPSET, KULMAT

Sisältö tulossa

KYNNET

Sisältö tulossa

IHONHOITO

Sisältö tulossa

ESTEETTISET HOIDOT

Sisältö tulossa

MEDIKAALINEN IHONHOITO

Sisältö tulossa

MIKRONEULAUS

Sisältö tulossa

KESTOPIGMENTOINTI

Sisältö tulossa

SOKEROINTI

Sisältö tulossa

HIERONTA

Sisältö tulossa

AKUPUNKTIO

Sisältö tulossa

JOOGA

Sisältö tulossa

ÄÄNIMALJA

Sisältö tulossa